Caroline's.....

Veenendaal

T: 06-50258038

M: caroline.s.coaching@gmail.com

KVK nr: 70919895

Algemene voorwaarden: 

          Recensies

"Caroline heeft mij geholpen met het opruimen van de zolder en  het maken van een plan om mijn huis schoon en opgeruimd te  houden. Ik heb ervaren dat ze goed kan luisteren en kan 

teruggeven wat voor mij belangrijk is. Ze ging respectvol om met mijn probleem zodat ik mij niet bezwaard voelde om samen met haar deze klus aan te pakken. Ik zag er in eerste instantie tegen op om hulp te zoeken, maar het heeft mij zoveel gebracht! Ik heb geleerd hoe ik zelf kan opruimen, zodat ik er nu mee verder kan! Het geeft ook orde en rust in mijn hoofd en ruimte voor andere dingen.  Dank je wel Caroline!"

Rianne O.

"Woorden die bij mij bovenkomen als ik aan Caroline denk zijn: organized, gestructureerd, duidelijkheid en geweldig vriendelijk. Caroline heeft het structureren en opruimen in haar bloed zitten en kan als geen ander deze skills overbrengen. Ik heb geweldig veel gemak en plezier van haar coachende manier van hulp."

Roelie Struik

Na onze verhuizing, twee jaar geleden, liep ik al enige tijd tegen het feit aan dat nog steeds niet alle spullen een vaste plek hadden gekregen en op de zolder, die erg groot is, stonden nog onuitgepakte dozen…

De rommelige omgeving zorgde bij mij voor een energie lek. 

Maar het ontbrak mij aan tijd en moed om dit aan te pakken.

 

Toen Caroline voor een ander doel bij ons langs kwam, heb ik de sprong gewaagd om Caroline om hulp te vragen en samen met haar, ruimte voor ruimte, door ons huis te gaan. 

Ik wist niet of het wel bij mij zou passen dat iemand anders door mijn kasten heen zou gaan.

Maar daar heb ik geen moment spijt van gehad!

We zijn op de zolder begonnen en ALLES is door onze handen gegaan. Caroline zorgde ervoor dat de vaart erin bleef en dat er keuze’s gemaakt werden. Bewaren, kringloop of de kliko.

Ook zorgde Caroline ervoor dat we nieuwe ruimtes oppakten en omdat we samen waren kostte het mij ook geen energie, maar gaf het veel voldoening!

Zodoende kregen alle spullen in ons huis, van de zolder tot en met de bijkeuken en alles wat daar tussen zit, een vaste plek. En werden er veel spullen weggedaan die we toch nooit gebruiken. Dit geeft lucht en overzicht!

 

Samen keken we of mijn structuren en dagindeling nog efficiënt waren of dat een nieuw ritme in de dagindeling en nieuwe structuren handiger zouden zijn.

Daardoor houden we ook nu, nadat Caroline weg is, de puntjes op de i. 

 

Niets is teveel voor Caroline en zij heeft altijd een opgeruimd karakter!

 

Twijfel je of je het moet doen? Ik zeg: gewoon doen!

 

AvK

"Ik vind het moeilijk om onder woorden te brengen,

 wat het traject: 'opruimcoaching met Caroline', voor mij en mijn

 gezin betekent heeft. 

 Caroline is een hele lieve, betrokken coach die eerst in kaart

 brengt wat het probleem is. Het probleem bij ons was dat ik niet

 meer kon genieten van ons huis omdat er zoveel zooi lag. Ik wist

 niet meer waar ik beginnen moest. Ons huis was niet echt een

 plek waar ik tot rust kon komen.

 

 Met Caroline kamer voor kamer doorgegaan. Pittige klus, maar

 tjonge wat gaf dat een voldaan gevoel. Nu geniet ik met volle

 teugen van het huis. Alles is fris, opgeruimd en gezellig. En het

 lukt me ook om het bij te houden dankzij de schema's die ik heb

 gekregen. Gisteren was het zelfs zo dat ik had gezogen en

 gedweild, de keuken was netjes en ik zag onkruid in de tuin. Ik

 heb zelfs onkruid weggehaald! De kinderen wisten niet wat ze

 zagen. Dit heb ik nooit gedaan. In mijn hoofd is het nu ook veel

 opgeruimder. Al met al heb ik geen moment spijt gehad dat ik

 met Caroline contact heb opgenomen om ons te helpen."

 Annette 

"We kennen Caroline nu enkele jaren. Tijdens het verhuizen

van onze school, afgelopen oktober, heeft ze zich met

succes gestort op het organiseren van de schoonmaak.

Daarna heeft zij, naast het maken van een 

schoonmaakrooster, ook andere vrijwilligers ingewerkt.

Caroline heeft zichtbaar inzicht in het organiseren en

plannen van schoonmaakactiviteiten, daarnaast is ze

punctueel en gestructureerd. Wij zijn dankbaar voor het vele werk dat Caroline voor de school heeft verzet. Top!"      

JOY International Academy, Veenendaal.

"Wat begon als een uit de hand gelopen grapje, werd uiteindelijk werkelijkheid. Opruimcoaching van Caroline in ons huis.


Wij hadden altijd het idee dat we het nog wel redelijk onder controle hadden in huis en dat we niet al te veel overbodige spullen in huis hadden staan. Toch lukte het ons niet om het huis opgeruimd te krijgen.

Totdat Caroline kwam en ons op een andere manier liet kijken naar de spullen die we (vaak ongebruikt) opgeslagen hadden in ons huis.

 

Op diverse plekken in ons huis stonden herinneringen en sentiment te verstoffen, terwijl een ander het wellicht zou kunnen gebruiken. Daarnaast werden wij niet gelukkig van de ruimte die het innam.
We zijn volgens mij minimaal acht keer, met een volle auto, naar de stort geweest. Zo’n enorme opluchting als al die spullen weg zijn!

Wij waren ons niet bewust van de hoeveelheid spullen die we onbedoeld bewaarden.


Daarnaast hebben van Caroline de waardevolle les geleerd dat wanneer alles een vast plekje krijgt, je overzicht houdt in je huis.


Caroline, bedankt voor de geweldig mooie manier waarop je ons hebt begeleid naar een net en opgeruimd huis!


Voor ieder die twijfelt: ga gewoon een gesprek aan met Caroline en kijk naar de mogelijkheden. Je zult er geen spijt van krijgen!"


C & L
 

Caroline ken ik al een aantal jaren. Zij is een hele lieve, beleefde en betrouwbare vrouw. Toen ik in moeilijke omstandigheden kwam en financieel geen uitweg meer zag, heb ik de stap gewaagd en Caroline om hulp gevraagd.

 

De situatie was voor mij, mede door depressiviteit, zó moeilijk dat ik de enveloppen van schuldeisers niet meer open durfde te maken. Caroline motiveerde en hielp mij om dit wel te doen. Zij hielp mij om alle financiën goed in kaart te brengen en om het gesprek met schuldeisers aan te gaan. Door alles in kaart te brengen kreeg ik weer hoop en moed om door te gaan en lukte het mij om iedere maand, op tijd, alle schulden en vaste lasten te betalen. Het was een opluchting dat ik financieel alles weer op orde kreeg.

 

Ook heb ik het als héél fijn ervaren dat ik Caroline ook de onderliggende oorzaken kon vertellen en daar met haar over kon praten. Dit gaf mij nieuwe inzichten waardoor ik, op een andere manier, met nieuwe moed weer verder kon.  Caroline kan erg goed luisteren en coacht op een prettige manier. Zij had geen vooroordeel en begreep ècht waar ik mee zat. Als zij dat niet had gehad, dan had ik niet mijn problemen met haar kunnen delen.

 

Ik heb veel geleerd.  Het is de kunst om, in de situatie waar ik in zat, positief te blijven denken en mede dankzij de hulp van Caroline is dat gelukt.

 

Het traject heeft mij veel gebracht en ik kan de samenwerking met Caroline dan ook van harte aanbevelen. De kosten van het traject hebben zich snel terug verdiend. De belangrijkste les die ik geleerd heb is dat ik moet praten over mijn problemen en op tijd aan de bel moet trekken want dat voorkomt een hoop ellende. Ben dankbaar voor de hulp die ik heb ontvangen! 
 
Maryllin Ridderstap 

 Caroline's.....

Homepagina

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

Opruimcoaching

Een schoon en gezellig huis

Budgetcoaching

Voor grip op de huishoudknip

   &